loading...

HEJDEGÅRDSGRUPPEN AB

Man kan beskriva Hejdegårdsgruppen som bolagsformen av mig. Jag hjälper företag och organisationer inom – eller i gränslandet mellan – teknik och samhälle. Jag kan tillföra din organsation, företag eller styrelse teknisk kompetens, förståelse för samhällsfrågor och lång erfarenhet av att leda företag genom styrelsearbete.

Jag är i dag aktivt verksam som styrelseledamot och senior rådgivare i ett par bolag inom vitt skilda branscher, ex. teknik, kollektivtrafik, finansiell förvaltning och rekrytering. Genom styrelseakademien är jag certifierad styrelseledamot med tilläggscertifiering för noterade bolag. Återkommande är jag krönikör på ledarplats i Östgöta Correspondenten.

I bakgrunden finns uppdrag som ordförande och ledamot i många bolag och organisationer, ex. Linköpings stadshus AB, Näringslivsbolaget i Linköping, Mjärdevi Science Park, Sankt Kors Fastigheter, LinköpingsExpo 2017,  Moderaternas partistyrelse, Arbetets museum, Riksförbundet Sveriges museer m.m.

Från student- och universitetssammanhang har jag bl.a. varit talman och ledamot av Linköpings teknologers studentkårs fullmäktige, vice ordförande i Y-sektionens studienämnd samt studeranderepresentant i Programnämnden för elektronik, fysik och matematik vid Linköpings Tekniska Högskola.

Bolagsnamnet kommer ur Hejdegården, den stadsdel i Linköping där jag har mitt liv.

Kontakt: christian@hgab.io