loading...

HEJDEGÅRDSGRUPPEN AB

Man kan beskriva Hejdegårdsgruppen som bolagsformen av mig. Jag hjälper företag och organisationer inom – eller i gränslandet mellan – teknik och samhälle. Jag kan tillföra din organsation, företag eller styrelse teknisk kompetens, förståelse för samhällsfrågor och lång erfarenhet av att leda företag genom styrelsearbete.

Jag är i dag aktivt verksam som styrelseledamot och senior rådgivare i ett par bolag inom vitt skilda branscher, ex. teknik, kollektivtrafik, finansiell förvaltning och rekrytering. Genom styrelseakademien är jag certifierad styrelseledamot med tilläggscertifiering för noterade bolag.

I bakgrunden finns uppdrag som ordförande och ledamot i många bolag och organisationer, ex. Linköpings stadshus AB, Näringslivsbolaget i Linköping, Mjärdevi Science Park, Sankt Kors Fastigheter, LinköpingsExpo 2017,  Moderaternas partistyrelse, Arbetets museum, Riksförbundet Sveriges museer m.m.

Från student- och universitetssammanhang har jag bl.a. varit talman och ledamot av Linköpings teknologers studentkårs fullmäktige, vice ordförande i Y-sektionens studienämnd samt studeranderepresentant i Programnämnden för elektronik, fysik och matematik vid Linköpings Tekniska Högskola.

Bolagsnamnet kommer ur Hejdegården, den stadsdel i Linköping där jag har mitt liv.

Kontakt: christian@hgab.io